Notice: Use of undefined constant REQUEST_URI - assumed 'REQUEST_URI' in /home/studnet/jobs.studentpenet.ro/wp-content/themes/jobcareer/functions.php on line 48
Locuri de munca pentru studenti in Iasi - Locuri de Munca pentru Studenti

Locuri de munca pentru studenti in Iasi

locuridemuncainiasi
0

Ești student în căutarea unui job? Doriti un loc de munca in Iasi?! Pe pagina noastra web avem neumarate anunturi online cu joburi pentru studenti! Bucurați-vă de o mai bună expunere la firmele potrivite alaturi de site-ul StudentpeNet!

Acceseaza acest link pentru locuri de munca studenti in Iasi.

Gaseste online locuri de munca in Iasi! Vezi mai multe anunturi cu joburi part-time, full time, stagii de practica, intership, freelancer sau chiar project based.

Unul din cele mai mari orase din tara dar si capitala Romaniei in mai multe perioade din istoria noastra, Iasi are o populatie de 362.142 de locuitori. Vazut de multi ca unul din cele mai frumoase orase din tara acest muncipiu este intr-adevar un loc super pentru studenti si absolventi! Aceasta zona iti ofera diverse avantaje profesionale precum prezenta unor firme de top si oferte de salarii generoase in diverse domenii de activitate precum: IT, administratie, finante, politica, corporatii, marketing, design, vanzari sau management.

Da o cautare pe siteul nostru! Doar aici vei gasi joburi in toate zonele din oras precum:

– Nord: Copou, Țicău, Sărărie, Podu de Fier, Agronomie, Târgu Cucului
– Est: Tudor Vladimirescu, Bucșinescu, Tătărași Nord și Sud, Moara de Vânt, Ciurchi, Metalurgie, Aviației, Zona Industrială Dancu
– Sud: Baza 3, Bularga, Bucium, Socola, Frumoasa, Manta Roșie, Podu Roș, Dimitrie Cantemir, Țesătura, Nicolina 1 și 2, C.U.G. 1 și 2, Galata 1 și 2, Podu de Piatră, Zona Industrială Sud
– Vest: Mircea cel Bătrân, Alexandru cel Bun, Gară, Dacia, Păcurari, Canta, Iași, Păcureț, Moara de Foc

Foloseste site-ul nostru pentru a gasi locuri de munca studenti in acest oras! Creaza un cont gratis, incarca un CV si aplica la jobul tau preferat!

Nu mai pierdeti timpul si incepeti acum noua cariera in orasul Iasi! Studentpenet este locul unde începe căutarea de locuri de muncă. Acest site este o resursa foarte utila studenților și absolvenților deopotriva.

Leave us a comment